Jeg tilbyder

Professionel træfældning og topkapning
Se her, hvad jeg kan hjælpe med

Træfældning

Hos T.T. Service tilbyder jeg professionel træfældning, topkapning og evt. nedfiring. Dertil tilbyder jeg også beskæring af træer.

I forbindelse med træfældning i private haver aftales det fra sag til sag om træet skal saves op og i hvilken størrelser, evt flækkes til brænde, om grenene skal kørers bort, laves til flis eller om de blot skal blive liggende.

Skoventreprenør

Hos T.T Service er jeg specialist i alt slags skovarbejde. Jeg er din foretrukne skoventreprenør. Som professionel skoventreprenør tilbyder jeg bl.a. fældning og evt. udkørsel.

Jeg kan også hjælpe med plantning og sprøjte samt evt. slå med buskrydder i forbindelse med rydning af grund eller nyplantninger.

Diverse opgaver

Udover at arbejde med træfældning og topkapning tilbyder jeg selvfølgelig også at hjælpe med andre opgaver. F.eks. bekæmpelse af bjørneklo, hæk klipning, græsslåning og andet havearbejde. Jeg hjælper også med hegnssætning, hvis dette ønskes. u er altid velkommen til at sende en SMS eller ringe og høre om jeg kan være behjælpelig med en opgave som ikke står nævnt på hjemmesiden.Du finder mig på
Kontakt mig på
Altid forsikret